Data publikacji: 2018-10-22, 06:15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Trend etniczny numerem jeden w kuchni w 2019 roku. Na popularności zyskają przede wszystkim potrawy z Bliskiego i Dalekiego WschoduKategoria: BIZNES, , W na
Data publikacji: 2014-07-24, 06:40Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Polskie firmy obawiają się podsłuchów i innych nadużyćKategoria: BIZNES, , nadużycie, podsłuch, firmyDziewięć na dziesięć firm pada ofiarą różn
Data publikacji: 2019-07-25, 06:20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ustawa antyzatorowa czeka na podpis prezydenta. Nierzetelni kontrahenci będą od przyszłego roku karaniKategoria: BIZNES, , ustawa antyzatorowa, prezydent RP
Data publikacji: 2014-04-14, 05:55Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Rośnie znaczenie społecznej odpowiedzialności biznesu w firmach. Bez względu na branżęKategoria: BIZNES, , Polpharma, Unilever, Provident, CSR, odpowiedz
Data publikacji: 2019-06-24, 06:10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Tylko 3 proc. biletów komunikacji miejskiej kupowane jest przez aplikacje mobilne. W przyszłości systemy biletowe będą łączone z programami lojalnościow
Data publikacji: 2015-12-22, 06:40Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: W połowie 2016 roku na rynek trafi tablet fiskalny. Połączy funkcje drukarki fiskalnej, czytnika kart oraz tradycyjnego urządzenia mobilnegoKategoria: BIZN
Data publikacji: 2018-05-09, 06:20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Polscy producenci cukru zostali z 600 tys. ton nadwyżki. Poszukują nowych rynków eksportowychKategoria: BIZNES, , Po zniesieniu kwotowania na rynku buraka
Data publikacji: 2016-07-13, 06:55Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Program „Rodzina 500 plus” wpłynie na zmianę preferencji zakupowych PolakówKategoria: BIZNES, , rodzina, rodzina 500+, preferencje, konsumenci, zdrowe p
Data publikacji: 2020-06-29, 06:20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Systemy do zdalnego mierzenia temperatury coraz bardziej popularne w firmach. Mogą ograniczyć ryzyko strat związanych z koronawirusemKategoria: BIZNES, , po
Data publikacji: 2020-05-13, 06:30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Restauratorzy są gotowi na wznowienie działalności. Wdrożyli procedury i czekają na zielone światło od rząduKategoria: BIZNES, , restauratorzy, HoReCa,